Haber Detayı

Mercanlar Otomotiv, Lefkoşa'da Yeni Lokasyonuyla Hizmetinizde!

17.05.2024

Mercanlar Otomotiv olarak, Lefkoşa'daki şubemizi daha geniş ve modern bir alana taşımanın heyecanını yaşıyoruz! 2017 yılından bu yana hizmet verdiğimiz Lefkoşa şubemiz, artık yeni lokasyonunda daha kapsamlı hizmetlerle sizlerle buluşuyor. Yedek parça satışıyla başladığımız yolculuğumuza, yeni şubemizde 2. el araç satışı hizmetini de ekleyerek devam ediyoruz.

Açılış etkinliğimizde bizleri onurlandıran İŞAD Başkanı Sayın Enver Mamülcü, STK Başkanları, Maliye Bakanı Sayın Özdemir Berova, Turizm ve Çevre Bakanı - Başbakan Yardımcısı Sayın Fikri Ataoğlu, Başbakan Sayın Ünal Üstel, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sayın Zorlu Töre ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar'a teşekkür ederiz. Törenimiz, sektörün önde gelen isimlerini bir araya getirerek büyük bir yankı uyandırdı.

Yeni lokasyonumuzda, geniş hizmet alanı ve modern donanımlarıyla müşterilerimize daha kaliteli hizmet sunacak olup, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedefleyerek hizmet ağımızı genişletmeye devam edeceğiz.

Bize destek veren tüm konuklarımıza, iş ortaklarımıza ve ayrıca açılışımıza katkılarından dolayı MANN+HUMMEL Türkiye'ye teşekkür eder, yeni şubemizde sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarız.